Kastamonulu Kick Bokscularımız Ülkemizi temsil edecekler!

Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Turnuvası sona erdi.

  • 847
Kastamonulu Kick Bokscularımız Ülkemizi temsil edecekler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Ülkeden 2600 sporcunun katılımıyla 5-8 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 3. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Turnuvasında ilimiz Kastamonu Belediyespor Kulübü ve Taşköprü Lider Spor Kulübünden 9 sporcu ile temsil edildi.

Milli takım için kriter önemi taşıyan bu önemli turnuvada, Kastamonu takım olarak üstün bir performans göstererek büyük başarıya daha imza attı.

Alınan derecelere göre Hakan Bekiroğlu ve Şehri Yavuz 2018 Gençler Dünya Şampiyonasında, Asuman Cığlıoğlu ise 2018 Büyükler Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi ayyıldızlı forma ile temsil edecekler.

Antrenörler Abdullah Kuşcu ve Emrah Şahanoğlu; "Bu büyük başarıyı ilimize kazandırmamızda katkıları olan Kastamonu Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’a, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’a, Taşköprü Belediye Başkanımız Hüseyin Aslan’a, Taşköprü Kaymakamımız Süleyman Yüksel’e, Belediye Spor İşleri Müdürümüz Metehan Babaş’a, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Adem Keloglu’na ve bizlere dua eden herkese teşekkür ederiz" dediler.

Dereceye giren ve giremeyen tüm sporcuları tebrik eden antrenörler Kuşcu ve Şahanoğlu, 2018 yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu'muza hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Dereceye giren sporcularımız;
Hakan Bekiroğlu - Gençler 79 kg Birinci (Kastamonu Belediyespor Kulübü)

Şehri Yavuz - Gençler 55 kg Birinci (Taşköprü Lider Spor Kulübü)

Asuman Cığlıoğlu - Büyükler 60 kg Birinci (Kastamonu Belediyespor Kulübü)

Abdullah Kuşcu - Veteranlar 84 kg ikinci (Taşköprü Lider Spor Kulübü)

Furkan Kuşcu - Büyükler 63 kg Üçüncü (Taşköprü Lider Spor Kulübü)

Haber Merkezi