Kastamonu'nun adını Amerika'ya taşıyan genç

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen dünya çapındaki "Yılın Projesi'' Yarışmasında 'Sınır 6x6' projesiyle 440 proje arasından ilk 10'a girmeyi başaran Eyüp Ateş'e Kastamonu'lu iş adamlarından destek geldi.

  • 4700
Kastamonu'nun adını Amerika'ya taşıyan genç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2015 Yılında ABD’de düzenlenen yarışmada dereceye girerek Kastamonu ve tüm Türkiye’yi mutlu eden genç tasarımcı Eyüp Ateş; “Ülkemiz adına yerli otomobil üretimini en çok isteyen kişilerden birisiyim, ben ve benim gibi genç beyinler yenilikçi ve farklı tasarımlara hazırız. Ama girişimlerimizde en önemli faktör tarafımıza verilen destekler; bizlerin ulusal anlamda girişimlerde bulunabilmesi için tecrübeli ve bilgili iş adamlarınızın desteklerini bekleriz.”

Genç tasarımcı Eyüp Ateş, Kastamonu’lu iş adamlarının bu konuda gayet hassas olduğunuda dile getirerek, “Kastamonu’lu ağabeylerim ve iş adamları bana ellerinden gelen desteği vermekteler, maddi ve manevi olarak yanımda olan KASİAD&GENÇ KASİAD ailesine; Sayın başkan Ayhan Aslan, Cemal Şenol, Murat Arer (Ar-İl Yapı), Özgür Gürsoy (Anlam Patent) ve Gökhan Kızılkum (SMMM) başta olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

Ateş; kendi markası MEKİK MOTORS ile hayallerini gerçekleştireceğini ve uluslararası bir işletme olma yolunda iddalı olduğunu belirtti.

Genç tasarımcı Eyüp Ateş, aynı zamanda bir çok uluslararası otomobil tasarım yarışmalarına katılmakta ve bir Kastamonu’lu genç olarak ülkemizi temsil etmektedir.