Kastamonuspor: 1, Etimesgut Belediyespor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor'la Gazi Stadyumunda karşı karşıya geldi.

  • 4620
Kastamonuspor: 1, Etimesgut Belediyespor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. Haftada GMG Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor'la Gazi Stadyumunda karşı karşıya geldi.

İlk yarının 26. dakikasında Etimesgut Belediyespor'da oyuncu değişikliği yapıldı. Reşo Akın oyundan çıkarken Aykut Civelek oyuna girdi. Her iki takım ilk yarıda gole ulaşamazken ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarının 46. dakikasında Etimesgut Belediyespor'da oyuncu değişikliğine gidilerek Mehmet Bektaş'ın yerine Ayhan Gürbüz oyuna girdi.

Maçın 61. dakikasında Etimesgut Belediyesporlu Aykut Civelek sarı kart gördü.

69. dakikada Etimesgut Belediyesporlu Gülhan Üreyen oyundan çıkarken yerine Mehmet Sıddık İstemi alındı.

Maçın 74. dakikasında GMG Kastamonuspor'da oyuncu değişikiğine gidildi. Berkay Samancı oyundan çıkarken yerine Ramazan Keskin girdi.

78. dakikada Metincan Cici'nin attığı golle temsilcimiz GMG Kastamonuspor 1-0 öne geçti.

80 ve 81. dakikalarda Etimesgut Belediyespor'da yine oyuncu değişikliğine gidildi. Eren Kinali ve Berk Akgönül'ün yerine Polat Furkan ve Muhammet Beşir oyuna alındı.

84. dakikada temsilcimiz Kastamonuspor'da oyuncu değişikliğine gidildi. Metincan Cici oyundan çıkarken Ömer Faruk Yücel oyuna girdi.

90+2 ve 90+3. dakikalarda temsilcimiz Kastamonuspor'da yine oyuncu değişikliğine gidildi. Ergin Keleş ve Abdulaziz Solmaz oyundan çıkarken, Efe Görgülü ve Mustafa Alptekin Çaylı oyuna girdi.

90+8. dakikada hakemin maçın bitiş düdüğünü çalması ile temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.