Kastamonuspor 1966 Rekora Doymuyor

Kastamonuspor1966 1 - 0 Sinopspor

  • 1004
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor 1966 Rekora Doymuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Türkiyenin en çok gol atan takımı ünvanını elinde bulunduran ve Sinopspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça çıkartan Kastamonuspor 1966, BAL 1.Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor ile birlikte Türkiye Liglerinde en uzun süre üst üste maç kazanma serisi yakalayan takım durumunda.

12 Bingölspor, 26.10.2014 - 18.01.2015 tarihleri arasında 9 maç üst üste galip gelirken Kastamonuspor 1966, 09.11.2014 - 01.02.2015 tarihleri arasında 9 maç üst üste galip geldi.

Kastamonuspor 1966 haftaya oynayacağı Güzelorduspor maçını kazanması takdirde galibiyet serisini 10 maça çıkartacak ve bu alanda tek başına lider olacak.


“ŞAMPİYONLUĞA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”


Sinopspor maçının ardından açıklamalarda bulunan KSK Teknik Direktörü Ahmet Duman, kötü futbol oynamalarına rağmen 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Oyuna iyi başladıklarını, ikinci golü atabilecek çok pozisyon bulmalarına rağmen ikinci golü atamadıklarını ifade eden Teknik Patron Ahmet Duman, ikinci golü bulamadıkları için oyunda stres yaşadıklarını ifade etti. 

Maçta rüzgarın da önemli etki oluşturduğunu ancak rüzgarı bahane edemeyeceklerini kaydeden Duman: “İlk gol sonrasında yapmış olduğumuz hatalar ve beceriksizliğimiz yüzünden ikinci gol fırsatını yakalayamadık. İkinci golü bulamayınca doğal olarak maçlar stresli geçiyor. En yakın rakibimiz olan Yeni Amasyaspor’un Bartınspor ile berabere kalmasıyla puan farkı 9’a çıktı. Puan farkının açılmasıyla işi daha sıkı tutmamız gerekiyor. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyene kadar ciddi şekilde devam etmemiz gerekiyor. Her an her şey olabilir. Kazandığımız için mutluyuz. Ancak maçtaki hatalarımızdan da ders alacağız. Sevinci bir kenara bırakarak Güzelordu maçının hazırlıklarına ara vermeden başlıyoruz” diye konuştu.

KAMİL VAHİT AKGÜN