Kastamonuspor 1966 Tarih Yazdı: 10-9

Kastamonuspor 1966 Ziraat Türkiye Kupasında Kasımpaşa ile karşılaştı

  • 861
Kastamonuspor 1966 Tarih Yazdı: 10-9
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde temsilcimiz Kastamonuspor 1966, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'yı konuk etti. Maçın normal süresi 2 - 2, uzatmalar da 3 - 3 bitince karşılaşmada turu geçecek takımı penaltı atışları belirledi. Penaltılar sonunda Kastamonuspor 1966  rakibine 10-9 üstünlük sağladı ve gruplara kalarak tarih yazdı.

Yoğun kar ve karla kaplı zeminde oynanan müsabakada zaman zaman güneş açtı, zaman zaman ise yoğun kar yağışı gözlendi. Uzatmaların ilk 15 dakikalık bölümünün bitiminde hakem saha zemininin ve çizgilerin temizlenmesi için müsabakaya 10 dakika ara verdi.

Seri penaltı atışlarında ise 5'er penaltı atışında 4-4'lük eşitlik olunca penaltı atışları eşitlik bozulana kadar devam ederken, karşılaşma sonunda takımımız güçlü rakibini 10 – 9 mağlup ederek çok büyük bir başarıya imza attı.

Penaltı atışlarında Kastamonuspor 1966'da Faruk Öcal, Fatih Selimhan Solmaz, Hüseyin Bak, Yaşar Çetin, Müslüm Aydoğan, Salim Uzun ve Ceyhun Elmaz penaltıları gole çevirirken, ilk penaltıyı kullanan Taner Arı ise penaltıyı kaçırdı.

Kasımpaşa'da ise Abdullah Durak, Adem Büyük, Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez, Kerem Şeras, Kenneth Josiah Omeruo ve Kubilay Akyüz penaltı vuruşlarında golü bulurken, Vasıl Bozhikov ile Hakan Arslan ise penaltıyı kaçırdılar.

Stat: Kastamonu Gazi Stadı
Hakemler: Emre Altun, Barış Yüksektepe, Suha Adıyaman

Kastamonuspor 1966: Eray Çalışkan, Faruk Öcal, Taner Arı, Fatih Selimhan Solmaz, Müslüm Aydoğan, Uğur Çelik (Dk. 83 Ceyhun Elmas), Cabir Coşar, Hüseyin Bak, Uğur Yanıkdemir (Dk. 72 Salim Uzun), Fatih Özçelik (Dk. 83 Muhammet Haşim Çoban), Yaşar Çetin

Kasımpaşa: Eray Birniçan, Veysel Sarı, Kenneth Josiah Omeruo, Vasıl Bozhikov, Kubilay Akyüz, Abdullah Durak, Kerem Şeras, Hakan Arslan, Aydın Yılmaz (Dk. 76 Adem Büyük), Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez, Sanharib Malki Büyüksal (Dk. 82 Mert Kula)

Goller: Dk. 10 Sanharib Malki Büyüksal, Dk. 65 Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez, Dk. 98 Hakan Arslan (Kasımpaşa), Dk. 40 Fatih Özçelik, Dk. 85 Muhammet Haşim Çoban, Dk. 93 Salim Uzun (Kastamonuspor 1966)

Sarı kartlar: Dk. 40 Fatih Özçelik, Dk. 86 Müslüm Aydoğan (Kastamonuspor 1966), Dk. 40 Kenneth Josiah Omeruo, Dk. 52 Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez (Kasımpaşa)