Kastamonuspor Taraftarları 'Modern Stad' İstiyor

Kastamonuspor taraftarları internet üzerinden yeni stad yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde imza kampanyası başlattı.

  • 1822
Kastamonuspor Taraftarları 'Modern Stad' İstiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın, kente yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yaptıklarını bildirmesinin ardından kampanyaya hız veren Kastamonuspor taraftarları İnternet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Kastamonuspor taraftarı düzenlenen kampanya hakkında yaptığı açıklamada “Ülkemizin 20’yi aşkın ilinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dünya standartlarına uygun stadyumlar yapılmaktadır. Son 3 yıldır bu proje kapsamında birçok stadyum tamamlanmış ve taraftarı ile buluşturulmuştur. Birçoğunun da çok kısa sürede bitirilmesi ve faaliyete geçmesi hedefleniyor. Şu sıralar şehrimizde stadyum yapımı gündemde olsa da kesin bir sonuç ortaya çıkmıyor. Şehrimizde mevcut bulunan “Kastamonu Gazi Stadı” ilk inşa edildiğinde Türkiye’nin, sağlam zemini ve bulunduğu yer açısından en iyi stadyumlarından birisiydi. Fakat yıllar geçtikçe, yapılmayan modernizasyon çalışmaları nedeniyle epeyce geride kalmıştır. Bu da artık yeni bir stadyumun yapılma ihtiyacını doğurmaktadır. Ayrıca 5 bin kişilik stadyum Kastamonu halkına yetmemektedir. Şehrimizde mevcut bulunan “Gazi Stadı" depreme dayanıklı değildir. Bu durum artık yeni bir stadyumun yapılma ihtiyacını doğurmaktadır. Bu güzide, Şehitler Diyarı şehrimize modern bir stadyum istemek en doğal hakkımızdır. Bu işin peşinde sonuna kadar olacağımızı söylemek isteriz” şeklinde konuştular.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)