Kastamonuspor'lu Futbolcu Şakar: "Ben Böyle Kulüp Görmedim"

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor 1966'lı futbolcu Günay Şakar açıklamada bulundu.

  • 1779
Kastamonuspor'lu Futbolcu Şakar: &quotBen Böyle Kulüp Görmedim"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor 1966'lı futbolcu Günay Şakar, "Birçok kulüpte oynadım ancak futbolcusuyla bu kadar ilgilenen bir kulüp daha görmedim. Kastamonuspor 1966 yönetimiyle ve taraftarıyla üst ligleri fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu, Çatalcaspor karşılaşmasında ayağı kırılan Günay Şakar’ı mağdur etmeyeceklerini açıkladı.

Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyeleri, İsmail Dikmenli Tesisleri'nde bir araya gelerek zorlu Çatalcaspor karşılaşmasında ayağı kırılan Günay Şakar’ın durumunu görüştü. Türk futbolunda birçok kulübe örnek olacak bir karara da imza atan Kastamonuspor 1966 Kulübü, Çalatcaspor karşılaşmasında rakip oyuncunun müdahalesi sonrasında ayağı kırılan Günay Şakar’ı maddi ve manevi hiçbir zaman mağdur etmeyeceğini açıkladı. Kulüp, Günay Şakar’a taahhüt edilen maç başına ödeyeceği maaşı ödeme kararı alarak, tedavisini de üstlendi.

“BEN BÖYLE BİR KULÜP GÖRMEDİM”

Futbolculuk hayatı boyunca kendisiyle bu kadar ilgilenen ve işlerin bu kadar profesyonelce yürütüldüğü bir kulüp daha görmediğini söyleyen Kastamonusporlu futbolcu Günay Şakar, “Başta Belediye Başkanımız Tahsin Babaş ve Kulüp Başkanımız Mahir Altıkulaç olmak üzere tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Birçok kulüpte oynadım ancak futbolcusuyla bu kadar ilgilenen bir kulüp daha görmedim. Kastamonuspor 1966 yönetimiyle ve taraftarıyla üst ligleri fazlasıyla hak ediyor. Biliyorum ki arkadaşlarım bu hedefe takımımızı ulaştıracak ve bizlere şampiyonluk coşkusunu yaşatacaktır. Bende biran önce iyileşerek takımıma ve arkadaşlarıma katkı vermek istiyorum” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)