Kastamonuspor'da Transfer Dönemi Başlıyor

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Duman'ın dün itibariyle Kastamonu'ya geleceğini ve transfer döneminin de başladığını söyledi.

  • 659
Kastamonuspor'da Transfer Dönemi Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor için yeni takım oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Yönetim Kurulumuzun ve teknik kadromuzun, oluşturulacak takım konusunda ciddi manada çalışmaları sürüyor. Henüz net olarak bir sonuç ortada yok. Fakat bugün veya yarın, Ahmet Duman hocamız Kastamonu’ya geldiğinde, oturup istişare edeceğiz. Hocamız, şehre geldiğinde vakit kaybetmeden yönetim kurulumuzla toplanıp, konuyu görüşeceğiz. Buna göre, önümüze bir program çizeceğiz” dedi.

İsmail Dikmenli Spor Tesislerinin, kullanım hakkını Kastamonu Belediyesine devredilmesi yönünde talepte bulunduklarını açıklayan Tahsin Babaş, “Zaten mülkiyeti Belediyemize aittir. İsmail Dikmenli Spor Tesislerinin, devredilmesi durumunda sahasını çim saha yapacağız. Geçmişte belediye olarak, İsmail Dikmenli Spor Tesislerini 10 yıllığına tahsis etmiştik. Bunun belli bir süresi geçti. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri, antrenman sahasıdır. Antrenman sahaları, ne kadar çok çim sahadan olursa o kadar takım için avantaj sağlıyor. Tesislerin tahsisi yapılması durumunda kısa sürede çim sahaya çevireceğiz” diye konuştu.

Bu yılın transfer çalışmalarının çok ciddi olacağını vurgulayan Tahsin Babaş, şöyle konuştu: “Bu yıl transfer çalışmalarımız çok ciddi olacak. Sürekli istişareler yapacağız. Kastamonu için en hayırlısı ve yararlısı ne ise, buna göre hareket edeceğiz. Spor konusunda hiç kimse ‘ben, bu işte iddialıyım’ şeklinde bir iddiada bulunamaz. Bu yüzden birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimizle istişareler ederek, birbirimizle mütalaa ederek karar vereceğiz. Herkesin görüşüne ve fikrine açığız. İstişareler ederek, bu takımı kuracağız. Bunun sonucunda takımı, yaptığımız istişareler doğrultusunda kuracağız”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)