KASTEXPO artık tescilli bir marka

Kastamonu'lu Sanayici ve İş Adamları (KASİAD) tarafından hayata geçirilen 'il bazında ilk ekonomi zirvesi' olan Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Zirvesi 'KASTEXPO' Türk Patent Enstitüsü tarafında tescillendi ve resmi olarak bir marka oldu.

  • 1034
KASTEXPO artık tescilli bir marka
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk ekonomisinde etkin yere sahip Kastamonu’lu firmaların ve iş dünyasından önemli patronları bir araya getiren Kastexpo, Türkiye’nin ilk şehir bazlı “İş Zirvesi” olma özelliğini taşımaktadır. 106 katılımcı firmanın 27 sektörü temsil ettiği KASTEXPO bir ilki gerçekleştirmenin ardında tescilli marka ünvanına sahip oldu.

KASİAD’ın marka ve patent danışmanlığını yürütmekte olan Anlam Patent ofisi yetkilisi Kastamonu’lu genç işadamı Özgür Gürsoy, KASTEXPO‘nun marka tescil işlemlerini başarı ile sonlandırdıklarını ve artık resmi olarak Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylanarak Tescilli Marka ünvanını aldığını belirtti.

Organizasyonu üstlenen İstamonu Fuar, KASTEXPO’nun 2017 yılında fuar statüsüne taşınacağını ve 25-30 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezin olacağını duyurdu.

Katılımın daha büyük olacağı fuarda katılımcı firmaların toplam cirolarının 7 milyar doları aşması bekleniyor.