KASTEXPO'da Sona Gelindi

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, KASTEXPO'da sona gelindiğini belirterek, stant alanının yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını açıkladı.

  • 372
KASTEXPO'da Sona Gelindi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’da Kastamonu iş dünyasının ilk kez 4 gün sürecek zirvede bir araya geleceğini vurgulayan Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD)  Genel Başkanı Ayhan Aslan, “Verimli bir iş zirvesi bizi bekliyor. İki ay gibi kısa sürede büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bu vesileyle katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimiz olacak değerli iş adamlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 10- 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan KASTEXPO’nun, sahipleri Kastamonulu olan firmalar arasında ticaret hacmini yüzde 40 oranında artacağını savunan Ayhan Aslan, “Aynı coğrafyanın insanlarının birbiriyle ticaret yapması,  ortak payda ve zeminde üretmelerinden daha tabii ve doğal bir durum söz konusu olamaz. KASTEXPO son 50 yıldır ciddi göç veren Kastamonu’nun yetişmiş insan ve beyin göçünün metropollerdeki güçlü potansiyelinin keşfine yönelik atılan önemli bir adım.” diye konuştu.

YENİ STRATEJİLER GEREKİYOR

Günümüzde şirketlerin küresel stratejiler geliştirmesi gerektiğini vurgulayan Aslan, “Değişen pazar dinamikleri ve zorlu küresel ekonomi, şirketlerin iş yapma şeklini radikal bir biçimde değiştiriyor. Kar etme baskısıyla karşı karşıya kalınırken,  yeni stratejiler geliştirilmesi gerekiyor. Kastamonu iş dünyasının kalkınması, firmalarımızın rekabet avantajlarını artırabilmeleri için KASİAD olarak hayata geçirdiğimiz KASTEXPO bizlere verimli biz zemin oluşturacak. Stant alanının  kısa sürede yüzde 95 doluluk oranına ulaşması bunun en büyük göstergesidir.”  ifadelerini kullandı.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, “Kastamonu Sanayi ve İş Zirvesinde hemşerilerimizin yanı sıra Kastamonu dostlarını da ağırlamaktan memnuniyet duyarız.” diyerek ilgilileri İstanbul Fuar Merkezi’nde10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek KASTEXPO’ya davet etti.

(İstamonu Gazetesi)