Katar, İYİ Parti milletvekili aday adayı

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, İl Başkanlığına aday olmayacağını açıklayarak, milletvekili aday adayı olacağını belirtti.

  • 1791
Katar, İYİ Parti milletvekili aday adayı

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, milletvekili aday adayı olacağını açıklayarak, 15 Ocak Pazar günü yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, "10 aydır İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı olarak Kastamonu’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu süre zarfında hemşehrilerimizin sesi olmaya çalıştık. İl genelinde üye sayımız yüzde 110 arttı, merkez ilçede ise yüzde 230 arttı. Biz göreve geldiğimizde artık Kastamonu’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade etmiştik. Bu sözümüzün arkasındayız." dedi.

İktidara geleceklerini belirten Katar, “Kastamonu’da 10 aydır değişen siyasi atmosfer, 2023 yılıyla birlikte artarak partimiz lehine dönecek ve İYİ Parti, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye’nin iktidar partisi olacaktır. Bugün tüm Kastamonu’nun üzerinde mutabık olduğu bir konu vardır. O da Kastamonu’nun iyi temsil edilemiyor olmasıdır. Önümüzdeki seçimlerde söz tekrar milletimizdedir." dedi.

Önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını söyleyen Ahmet Katar, "İYİ Parti Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda şu an tüm Türkiye’de ilçe kongreleri tamamlanarak, il kongrelerimiz gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bizlerde Kastamonu’da 20 ilçe kongremizi büyük bir coşkuyla tamamlayarak, 15 Ocak Pazar günü il kongremizi gerçekleştirme kararı aldık ve kamuoyu ile paylaştık. Bu vesileyle sizlerin yoğun talebi ve partililerimizin güçlü desteği ile önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilli aday adayı olacağımdan; pazar günü gerçekleştirilecek Kastamonu İl Kongremizde İl Başkanlığına aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in her daim yanında olduğumuzun da bilinmesini isterim. Kendilerinin uygun görmesi halinde Kastamonulu hemşehrilerimizin layıkıyla temsili için üzerimize düşen her göreve hazırız. Allah bizleri milletimize karşı mahcup etmesin." dedi.