Kaymakam Atasoy yeni devlet hastanesi inşaatını inceledi

İnebolu Kaymakamı Atakan Atasoy, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

  • 1000
Kaymakam Atasoy yeni devlet hastanesi inşaatını inceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnebolu Devlet Hastanesi İdari İşler Müdürü Süleyman Kılıçarslan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Seher Yıldırım tarafından karşılanan Kaymakam Atasoy, hastaneyi gezerek bilgi aldı.

Kaymakam Atasoy, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yeni devlet hastanesi inşaatının 15 ayda tamamlanma aşamasına getirildiğini söyledi.

Hastaneyi gezdiğini ve çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Atasoy, "Hayran kaldım. Bir çok özel hastane gördüm, şunu söyleyebilirim özel hastane konforundan da üstün bir hastanemiz olmuş." dedi.

Yeni hastanenin 50 yatak kapasiteli olmasına rağmen bu sayının 80'e kadar çıkartılabildiğini belirten Kaymakam Atasoy, şunları kaydetti:

"Bana göre İstiklal Madalyalı ilçemize layık bir hastane olmuş. Bizim vatandaşlarımıza da bu yakışır. Bu bölgeye çok güzel hizmetler vereceğinden, sahil bölgesine çok güzel hizmetler vereceğinden hiç kuşkum yok. Şimdi sıra ekipmanlarını tedarik ve donanımını hızlı bir şekilde yapıp, peşinden de hastaneye inşallah geçeceğiz. Ama şu var, İnebolu'da fiziki şartlardan dolayı, bazı teknik sıkıntılardan dolayı işler yavaş gidiyor ama tam belirlenen sürede bunu tamamlıyoruz. Allah hasta etmesin, hastaneye de düşürmesin ama insanımızın hastanemize de geldiği zaman buradan şifa bulmuş bir şekilde, güzel bir hizmet alarak, buradan güle güle ayrılacağından bizim zerre kadar kuşkumuz yok. Ben emeği geçen herkese, sayın milletvekillerimize, Sayın Valimize, Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum."

Kaymakam Atasoy'un incelemelerine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay da katıldı.