Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Kastamonu'da aile ziyaretinden dönerken Araç ilçesinde geçirdikleri kaza sonrası hayatını kaybeden 6 kişi, toprağa verildi.

  • 1655
Kazada Ölenler Toprağa Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Almanya’da ikamet eden Karabey ailesi geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelerek Memleketi Kastamonu’da ile ziyaretlerinde bulunduktan sonra dün İstanbul’a dönüş yolunda kaza geçirmişti.

Kazada, Karabey Şahin (51) ve eşi Güznur Şahin (43), Mustafa Tozan (57) ve eşi Aynur Tozan (50), kayınvalidesi Ruhiye Korkmaz (65) ve torunu Şevval Meşeci (7) hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yapılan otopsinin ardından Araç Devlet Hastanesinin morgundan alınarak Taşköprü’nün Dereköy’üne getirildi. Burada ikinci namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Mustafa Tozan ve eşi Aynur Tozan ve torunları Şevval Meşeci, gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi. Kazada hayatını kaybeden Ruhiye Korkmaz ise Tepedilek köyüne, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Almanya’dan Kastamonu’ya aile ziyaretine gelen Karabey Şahin ile eşi Güznur Şahin de, yakınları tarafından Kastamonu’dan alınarak cenazeleri İstanbul’a götürüldü. Karabey Şahin ve eşi Güznur Şahin’in İstanbul’da Hadımköy mezarlığında defnedildikleri öğrenildi.

Cenazeler, defnedildikleri esnada aile yakınlarının ayakta güçlükle durdukları belirtildi.

AKİF DOĞAN - VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)