Kazada Ön Camdan Yola Fırladı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aracın ön camından fırlayan küçük çocuk ile babası yaralandı.

  • 1210
Kazada Ön Camdan Yola Fırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KASTAMONU’NUN TOSYA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA ARACIN ÖN CAMINDAN FIRLAYAN KÜÇÜK ÇOCUK İLE BABASI YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Hastane Kavşağı’nda seyir halindeki A.E.'nin kullandığı 37 PF 575 plakalı otomobil ile Kadir D'nin kullandığı 37 KK 201 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 37 KK 201 plakalı aracın sürücüsü Kadir D. araç içinde sıkışırken, yanındaki oğlu Kerem D. (7) ön camdan yola fırladı. Küçük çocuk kaza yerine gelen 112 ambulansı ile Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Kadir D. ise sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak gelen ikinci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıkları, “Bu kaza günlerdir geliyorum diye bas bas bağırdı. İnanın şehir içi trafiği o kadar yoğun ki ilçenin en yoğun trafik akışının olduğu Hastane Kavşağı’nda ne ışıklandırma var ne de trafik levhası var. Vatandaşlar defalarca bu kavşakla ilgili olarak yetkili kurumlara müracaat ettiler. Hatta kavşağa ‘hayalet kavşak’ ismi bile takıldı. Her iki araç gördüğümüz kadarı ile yol geçiş haklarının kendilerinde olduğunu düşünerek yollarına devam etti. Sonrasında bildiğiniz gibi büyük bir gürültü ile çarpıştılar. Allah esirgedi, peşlerinden başka bir araç gelmedi, yoksa daha büyük bir facia olurdu” dediler.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)