Kendi Eliyle Yaptığı Motelini Satışa Çıkardı

Abana ilçe merkezine 2 kilometre mesafedeki Hacıveli mevkisindeki bin 600 metre karelik bir alanda, ormanın yanına kestane ve meşe ağaçları kullanılarak inşa ettiği "Ağaç Moteli" satışa çıkardı.

  • 1043
Kendi Eliyle Yaptığı Motelini Satışa Çıkardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacı Veli arasında doğa tutkunlarının ilk görüşte şaşkınlıkla izlediği, denize sıfır keşfedilmeyi bekleyen Abana Ağaç Motel konuklarına çam ormanı havasında günbatımını izleme keyfi sunuyor.

Şükrü Dincel tarafından işletilen Abana Ağaç Motel özellikle denize sıfır, yeşille mavinin buluştuğu noktada konuklarını ağırlıyor. Sıradışı ve doğayla başbaşa tatil isteyenlerin uğrak mekanı olan Abana Ağaç Motel sadece yaz sezonunun değil, 4 mevsim apayrı doğal manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Abana Ağaç Motel işletmecisi Şükrü Dincel yaptığı açıklamasında; " Deniz, kum ve güneş, Yetmez doğadan da kopmayayım diyenlerin adresi Abana Ağaç Motel konuklarımızla keyifli bir sezon geçiriyoruz. Ağaçtan bir işletme yapmak hep benim hayalimdi ve hayalime kavuştum" dedi.

Dincel, motelin 50 Kişilik kapasitesi olduğunu ifade ederek, motelin tamamen ahşap olması nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gördüğünü söyledi. 

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)