'Kendileri çaldılar kendileri oynadılar'

Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Beşesgioğlu, 'Parti Devletini gözümüzün içine sokuyorlar. Kendileri çaldılar kendileri oynadılar.' dedi.

  • 1699
'Kendileri çaldılar kendileri oynadılar'

Basın açıklamasında bulunan Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Beşesgioğlu, "Parti Devletini gözümüzün içine sokuyorlar. Halkımızın ortak coşkusuna izin vermiyorlar. Cide, Abana, İnebolu, Bozkurt ilçelerimize doğal gaz geldi. Teşekkür ettik. Lakin kendileri çaldılar kendileri oynadılar. İktidarın bakanları, vekilleri, belediye başkanları il ve ilçe başkanları ve destekçileri işi alan firmanın temsilcileri hep beraber tek parti havasını estirdiler." dedi.

"Akıl! Adalet! Ahlak! yok!"

Başesgioğlu, "Bu ilçelerde doğmuş büyümüş halkın oylarıyla seçilmiş muhalefet belediye başkanları, muhalefet partilerinin temsilcileri yok mu? Bu insanların hiç mi emekleri geçmedi bu ilçelere? Bu uygulamada Akıl! Adalet! Ahlak! yok! Sadece tek adam, tek parti Devleti kurma ve biat kültürünün tamamen yerleşmesi var. Biz varsak ülke var, biz varsak hizmet var anlayışı var." şeklinde konuştu.

"29 milyon genç var"

"Unutmayınız ki; Hiç biriniz yok iken bu ülke var idi sonuna kadar da var olacak. Hiç kimsenin yeri doldurulmaz değildir. Bu ülkede aslanlar gibi 29 milyon genç var, bu gençlere hiç de iyi örnek olmuyorsunuz."

"Hakem halkımız"

"Çare, tepeden tırnağa değişimin zamanı geldi. Tüm toplumun Akıl! Adalet! Ahlak! ilkeleriyle barış, kardeşlik içerisinde yaşayacağı herkesin eşit haklarla yaşamını sürdüreceği bir düzeni kurma zamanı geliyor. Hakem halkımız takdir milletimizin."