KESOB Başkanı Dursun Ergin'e Büyük Ödül

2014 yılı Esnaf Oscarının sahibi, bu yıl KESOB Başkanı Dursun Ergin oldu.

  • 430
KESOB Başkanı Dursun Ergin'e Büyük Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Cem Sultan Bedesteninde iftar düzenledi. İftara odaya bağlı birlikler ile ilçe başkanları katıldı.

İftarın ardından ülke genelinde yapılan anket çalışmasında Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin, 2014 yılının Esnaf Oscarı ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye Esnaf Haber Radyo Televizyon ve Dergi tarafından Türkiye genelinde 13 ayrı branşta yapılan yarışma sonucunda, birlik başkanları arasında düzenlenen yarışmada 34 bin esnafın oyunu alarak Dursun Ergin seçildi.

Dursun Ergin, ödülünü Türkiye Esnaf Haber Televizyon ve Dergi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önge’nin elinden aldı. Ödülünü alan KESOB Başkanı Dursun Ergin, ekip çalışması gerektiren yerlerde başarı ya da başarısızlığın bireysel kabul edilemeyeceğini belirterek, “KESOB’da bir başarı varsa göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sizlerin, bizlere verdiği destek ve güç sayesindedir. Bugün burada hepiniz adına aldığımız bu plaket, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmamızın neticesidir. Bu uyumlu çalışma ve bize verdiğiniz destek ve güç için hepinize teşekkür ederim” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)