KGC'nin projesi kabul gördü

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından hazırlanan 'Bir Fotoğraf, Binlerce Hikâye' projesi kabul edildi. Projeye ait protokol imzalandı.

  • 2025
KGC'nin projesi kabul gördü

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından hazırlanarak Kastamonu Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne sunulan “Bir Fotoğraf, Binlerce Hikâye” başlıklı proje kabul edildi.

Proje kapsamında, 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da yaşanan sel afetine ilişkin en çarpıcı 50 fotoğrafın yer aldığı sergi 2022 yılında İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra 11 Ağustos 2022’de Bozkurt’ta açılacak.

bir fotoğraf binlerce hikaye

Protokol Valilik Makamında imzalandı

İçişleri Bakanlığınca onaylanan proje ile ilgili protokol, Kastamonu Valisi Avni Çakır ile Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz arasında Valilik makamında imzalandı. Programa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yavuz Selim Şimşek, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Şefi Pınar Başbilen ve Şef Hüseyin Kutucu’nun yanı sıra KGC yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Projenin hazırlanmasında katkısı olan KGC ailesine tebriklerini ileten Vali Avni Çakır, projenin her aşamasında KGC’nin yanında ve destekçisi olacaklarını kaydetti.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz ise 11 Ağustos’ta yaşanan sel afetini unutturmamak ve gündemden düşürmemek adına bu projeyi hazırladıklarını ifade ederek, proje de katkısı olan meslektaşları ile İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ailesine teşekkür etti. Yılmaz ayrıca: “Her çalışmamızda en büyük destekçimiz olan Valimiz Sayın Avni Çakır’a da Kastamonu basını adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Proje kapsamında, afet bölgesinde çekilen en etkileyici 50 fotoğraf belirlenecek ve bu fotoğraflardan oluşan sergi sırasıyla İstanbul, Ankara ve 11 Ağustos’un yıldönümünde Bozkurt’ta açılacak.