KGC "Üzüntümüz büyük"

Gazeteci Ahmet Tamel, 1. Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü sahibiydi.

  • 885
KGC "Üzüntümüz büyük"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, Gazeteci ve Spor Adamı, Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü Sahibi Ahmet Tamel'in vefatı ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

Mesajda: “Değerli büyüğümüz Ahmet Tamel'i kaybetmenin derin ve büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine, 2015 yılında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından 1. Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü takdim edilmişti. Kastamonu'da gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren, iz bırakan, adam gibi adam Ahmet Tamel'i sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ahmet Tamel'in ailesine ve basın camiamıza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Ahmet Tamel 1953 yılında Kastamonu'da doğdu. Hayatını basketbol ve gazeteciliğe adayan Tamel, her iki dalda da iz bırakan başarılara imza attı. Gazetecilik mesleğini sırasıyla Açıksöz, Nasrullah ve Kastamonu Gazetelerimizde sürdüren Tamel, 64 yaşında aramızdan ayrıldı.

Ahmet Tamel'in cenazesi 5 Aralık Salı günü Nasrullah Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ahmet Dede'deki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Haber Merkezi