KGC'ye ziyaretler sürüyor

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ne yönelik 'hayırlı olsun' ve 'Gazeteciler Günü' ziyaretleri devam ediyor.

  • 3389
KGC'ye ziyaretler sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Mehmet Çıvgın, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Yaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer KGC’yi ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonu ve Kastamonu basını üzerine sohbet edildi.

Gazeteciler Günü’nü kutlayan ve KGC Başkanı Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten İl Başkanı Mehmet Çıvgın, gazetecilik mesleğini hakkıyla koruyan ve halkı haber alma noktasında bilgilendiren tüm gazetecilere teşekkür etti.

İYİ Parti olarak yerel basının sorunlarını yakından takip ettiklerini kaydeden Çıvgın, bu sorunların çözümü noktasında her daim yerel basının yanında olacaklarını kaydetti.

Orman satış ilanlarının yerel basında yeniden yayınlanabilmesi noktasında yürütülen çalışmaları Ankara’ya taşıyacaklarını da ifade eden Çıvgın, dikili satış yönteminin ise ormanlarımızı bitirmeye başladığını savundu.

Çıvgın; “Elimizde bir Kastamonu ormanları kaldı. Orman olmazsa nefes alamayız, bu bilinmelidir. Dikili satış konusunda isteyen istediği orman alanına elini kolunu sallaya sallaya giriyor ve istediği ağacı kesiyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Nüfus Müdürlüğü binasına sözü getiren İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çıvgın; “Açılış yapılıyor, bir siyasi parti orada ancak bizlerin haberi yok, davet dahi edilmiyoruz. Şeker Fabrikası konusunda en çok ses çıkartan bizler oluyoruz, kampanya töreni düzenleniyor davet dahi edilmiyoruz. Ondan sonra da birlik ve beraberlikten söz ediliyor. Bu şekilde hareket edildiği sürece birlik ve beraberliği sağlamak çok zor” dedi.

ÖZEL ANADOLU HASTANESİ ZİYARETİ

Diğer yandan Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç’te KGC’yi ziyaret etti.

KGC anı defterini imzalayan Recep Dinler; “151 yıllık bir geçmişi olan Kastamonu basınımızın bu yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, ahirete intikal etmiş olan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı rahmetle anar, Sayın Başkan Erkan Yılmaz’a da Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dileriz” dedi.

ÇÖLEZ VE DİBEK’TEN ZİYARET

Öte yandan Kastamonu Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Hakan Çölez ile İsmailbey Mahallesi Muhtarı Yücel Dibek’te KGC’yi ziyaret etti.

Hakan Çölez, imzaladığı anı defterinde şu cümleleri kaleme aldı: “Kastamonu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği adına, Kastamonu basınına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah el ele yerel basınımızı layık olduğu yerlere taşıyacağız” dedi.

Ziyaretlerde yerel basının sorunlarını aktaran KGC Başkanı Erkan Yılmaz, heyetlere nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.