KGD'nin mevlidine yoğun ilgi

Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), şehitler ve tüm merhum gazeteciler için mevlid-i şerif okuttu.

  • 2431
KGD'nin mevlidine yoğun ilgi

Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, şehitlerimiz ve tüm merhum gazeteciler için Hz Pir Camisinde mevlid-i şerif okuttu.

Hazreti Pir Cami İmam Hatibi Asım Kısa, müezzin Kemal Çığlıoğlu, İbn-i Neccar Camii İmam Hatibi Nahit Kıldıroğlu, Olukbaşı Camii İmam Hatibi Ali Kurtçu, emekli İmam Hatip Adem Balcı ve İmam Hatip Mehmet Beşli tarafından okunan mevlitte, vatan savunmasında hayatını feda eden şehitlerimiz ve merhum gazetecilerin ruhları için dualar edildi.

Mevlit programına; Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kastamonu İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağcıoğlu, Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Kastamonu Kalkındırma Derneği Başkanı Tugay Civelekoğlu ve dernek yöneticileri ile Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

KGD'nin mevlidine yoğun ilgi
KGD'nin mevlidine yoğun ilgi
KGD'nin mevlidine yoğun ilgi