Kick Boks'tan 6 madalya!

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası (K1 Rules, Low Kick, Light Contact) sona erdi.

  • 904
Kick Boks'tan 6 madalya!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinden 4000 sporcunun katılımıyla 20-26 Temmuz tarihleri arasında Niğde'de düzenlenen Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Kastamonu Belediyespor Kulübünden 12, Taşköprü Lider Spor Kulübünden 5 sporcu olmak üzere toplam 18 sporcu ile ilimiz temsil edildi.

Yoğun bir katılımın olduğu şampiyonada üstün bir performans gösteren sporcularımız, ilimize 2 altın 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya kazandırdı.

Kulüp antrenörleri Emrah Şahanoğlu, Eldar Elizade ve Abdullah Kuşcu'ya teşekkür eden Kick Boks İl Temsilcisi Murat Şengül, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ettiğini, böyle bir yoğun katılımda derece elde etmenin gerçekten zor olduğunu, sporcuların ve antrenörlerin büyük bir performans göstererek bu zoru aşıp 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandıklarını, dereceye giremeyen diğer sporcularında iyi mücadele ederek bir çoğunun madalya maçında yenildiklerini belirtti.

Şampiyonada dereceye giren sporcularımız şöyle;
-Emircan Maden 34 kg. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu (Kastamonu Belediyespor Kulübü)
-Atakan Çakır 60 kg. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu (Kastamonu Belediyespor Kulübü)
-Emre Yılmaz 91 kg. Büyük Erkekler Türkiye İkincisi (Taşköprü Lider Spor Kulübü)
-Kardelen Çığlıoğlu 55 kg. Yıldız Bayanlar Türkiye İkincisi (Kastamonu Belediyespor Kulübü)
-Elif Halıcı 42 kg. Yıldız Bayanlar Türkiye Üçüncüsü (Kastamonu Belediyespor Kulübü)
-Hilal Yöreci +70 kg. Yıldız Bayanlar Türkiye Üçüncüsü (Kastamonu Belediyespor Kulübü)