Emrah ve Hatice Kick Boks Avrupa Kupası'na Gidiyor

Kastamonu Belediye sporcusu Emrah Şahanoğlu, Avrupa Kupası öncesi Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

  • 1982
Emrah ve Hatice Kick Boks Avrupa Kupası'na Gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

12-14 Şubat’ta Hırvatistan’da gerçekleştirilecek olan Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi Kick Boks sporcusu Emrah Şahanoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

32 ülkeden milli takımın yer alacağı Dünya Kick Boks Federasyonu (WAKO) Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda Türk milli takımının formasını terletecek olan Şahanoğlu, “Türkiye’yi bu şampiyonada altı sporcu temsil edecek. Bu sporculardan ikisi aynı zamanda Kastamonu’yu da temsil edecek. Diğer sporcumuz ise 70 kiloda ringe çıkacak olan Hatice Erdoğan. Ben de ülkemizi 89 kiloda temsil edeceğim. Hocam Eldar Elizade ile birlikte bu şampiyonaya özel olarak hazırlandık. Yarın akşam turnuvaya katılmak üzere yola çıkacağız. Ancak yola çıkmadan önce Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek kendisine teşekkür etmek istedik. Kendisi gerçekten spora ve sporcuya her zaman destek çıkıyor. Sporun hangi branşı olursa olsun elinden gelen tüm desteği veriyor. Ben bu sebeple Başkanımıza özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Azerbaycanlı Antrenör Eldar Elizade ise, “Turnuvaya çok iyi bir şekilde hazırlandık. Milli sporcumuz Emrah Şahanoğlu inşallah bu turnuvadan da şampiyon unvanı ile Kastamonu’ya dönecektir. Hem ülkemiz hem de Kastamonu’muz adına bu gururu yaşatacağına bizim inancımız tam. WAKO tarafından düzenlenen bu organizasyon Kick Boks branşında Dünya’nın en büyük turnuvalarından birisi. Bu özelliği ile çok zorlu geçeceğine inandığımız bu turnuvada elde edeceğimiz başarı bizleri Türk sporu adına hem kulübümüzü hem ilimizi hem de ülkemizi çok iyi seviyelere taşıyacaktır” diye konuştu.

Tahsin Babaş da, sporculara başarılar dileyerek gereken desteği hiçbir zaman esirgemeyeceklerini söyledi.

Kick Boks İl Temscilsi Murat Şengül, “Sporcularımız şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. İnşallah şampiyon olarak dönecekler. İlimizi ve Ülkemizi ay yıldızlı forma ile en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür ediyorum” dedi.