Kick Boks Milli Takımımız Makedonya'dan başarı ile döndü

02-09 Eylül 2017 tarihleri arasında Makedonya'nın Üsküp kentinde yapılan Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nı Milli Takımımız 42 madalya ile tamamladı.

  • 3567
Kick Boks Milli Takımımız Makedonya'dan başarı ile döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizi Avrupa’da, ilimizden antrenörlerimiz Emrah Şahanoğlu ve Abdullah Kuşçu milli takım antrenörü olarak temsil ederken, şampiyonada Kastamonu’dan üç sporcumuz yer aldı. Sporcularımız Hakan Bekiroğlu, Kübra Korkmazer ve Şehri Yavuz, Ay Yıldızlı forma ile Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ilimiz ve ülkemiz adına mücadele etti.

TOPLAMDA 42 MADALYA KAZANDIK

Son derece başarılı bir şampiyona geçiren milli sporcularımız, 9 altın, 14 gümüş ve 19 bronz madalya olmak üzere toplamda 42 madalya elde etti.

Şampiyonada erkeklerde Erdal Karataş, Doğukan Güzelkabaağaç, Adem Aşantuğrul, İsa Göçmen, Cengiz Lale, Eren Gökmen, kızlarda Esra Özyol, Fatma Zehra Kol ve Tubanur Kıvrak altın madalya kazandı.

Gümüş madalyayı ise erkeklerde Duran Gök, Muhammed Samed Özel, Yusuf Kılıç, Can Özbatur, Gürkan Muhammet Çağlıyan, Nesim Şenpınar, kızlarda Melek Sarı, Sabriye Gür, Beyza Çelik, Şeymanur Şahin, Dilara Buse Çelik, Gamze Özdemir, Sultan Ünal, Zeynep Çetintaş aldı.

Bronz madalyaya ulaşan milli sporcular da erkeklerde Abdulkadir Mutlu, Abdulselam Kurt, Ali Göktürk Benli, Bahadır Tuna Badem, Cihan Yurt, İsmet Can Demir, Mahsum Teker, Mert Şahbaz, Mustafa Türk, Samet Selman Göller, Oğuzhan Edik, Özkan Toprak, Vahap Samet Zurnacı, Yasin Karagül, kızlarda Dilan Çetin, Fatma Turan, Gözdenur Göktaş, Hamide Yavuz ve Hatice Canlı oldu.

KASTAMONU’DAN DERECE YOK

02-09 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü sporcumuz Hakan Bekiroğlu ve Taşköprü Lider Spor Kulübü sporcumuz Kübra Korkmazer çeyrek finalde derece müsabakasında, Taşköprü Lider Spor Kulübü’nden bir diğer sporcumuz Şehri Yavuz ise derece karşılaşmalarına yükselme mücadelelerinde elendi.

Haber Merkezi