Kılıç Emlak Ofisi hizmete açıldı

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç'ın sahibi olduğu Kılıç Emlak Ofisi ve Kafeterya düzenlenen törenle hizmete açıldı.

  • 1519
Kılıç Emlak Ofisi hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kazım Karabekir Caddesi Kuzeykent İş Merkezi'nde bulunan Kılıç Emlak Ofisi ve Kafeterya düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İhsangazi Belediye Başkanı Zühtü Danacı, MHP Eski Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin, Kurşunlu Han Müdürü Cem Dilimel, Muhtarlar, Partililer, STK'lar, İşadamları, esnaflar başta olmak üzere Kılıç ailesinin çok sayıda dost ve tanıdığı katıldı.

Tahsin Babaş, “Kastamonu hergeçen gün gelişiyor”
Programın açılışında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Kastamonu her geçen gün gelişiyor, gelişmekle beraber bu gibi hem ticarethaneler, hem de işyerleri hızla açılmaya devam ediyor. Özellikle bu Kastamonu'nun her yerinde olduğu gibi Kuzeykent ve civarında da çok ciddi bir yapılaşma var, yapılaşma ile beraber hem şehrin gelişmesi hem insanlarımızın konut alanları olsun, işyerlerinin daha da kullanılabilir, elverişli hale gelmesi için çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. 

Hem ilimizdeki gelişmeye paralel olarak hem de Kuzeykentteki gelişmenin yanı sıra böyle mekanların açılması da bizleri sevindiriyor.

Ayrıca yeni açılışını yapacağımız Emlak Ofisi ve Kafeterya'nın da ilimiz ve sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Metin Çelik, “Kastamonu merkez ciddi artış alıyor”   
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’de yaptığı konuşmasında, "Son dönemde Kastamonu merkez ciddi nüfus artışı alıyor. Son üç yıldır nüfusumuz merkezde yaklaşık 15 bine yakın arttı. Önümüzdeki dönemde de Kastamonu merkez ilçenin belediye sınırlarının daha da büyümesi ve nüfusunun daha da çok artması bizim beklentimiz. Buna da uygun şekilde belediyemiz gerekli önlemleri alıyor. Başkanımız çalışıyor. Yeni işyerimizin de sahiplerine ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ayhan Kılıç, “Hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz”
Kuzeykent Muhtarı ve Kılıç Emlak Ofisinin sahibi Ayhan Kılıç’da, "Kuzeykent Mahallemiz gelişiyor, yeni işyerleri, yeni konutlar yapılıyor ve açılıyor. Nüfusumuzda her geçen gün artıyor. Bugün ilimize yeni Emlak Ofisi ve kafeteryayı hizmete açıyoruz. Yeni işyerlerimizle hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermeyi, herkese de yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bu mutlu ve heyecan dolu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime, muhtar meslektaşlarıma ve tüm katılımcılarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıç Emlak Ofisi kesilen kurban ve yapılan dua ile katılımcı protokolün de kurdelesini kesmesiyle birlikte hizmete açıldı.

Hamza Sefa YILMAZ