KOBİ İhracat Eğitimi başladı

Kastamonu, Çankırı ve Sinop KOBİ'lerinin İhracat Eğitimi başladı.

  • 894
KOBİ İhracat Eğitimi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’taki ihracatçı KOBİ’lere yönelik Sabancı Üniversitesi ile birlikte düzenlediği “Stratejik İhracat Eğitimi” başladı.

Sabancı Üniversitesi Yerleşkesinde düzenlenen eğitime, Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde ihracata yönelik faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı. Eğitimde firma temsilcilerine sağlıklı bir ihracat altyapısının temellerini oluşturmak, devlet desteklerinden etkin bir şekilde yararlanmak ve ihracat konusunda stratejik bir yol haritası oluşmak amacıyla teorik ve uygulamalı bilgiler sunuldu.

31 Ekim 2017 tarihinde Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi ile KUZKA işbirliğinde başlayan eğitim 02 Kasım 2017 tarihinde sona erecek. Eğitimden Kastamonu, Çankırı ve Sinop faaliyet gösteren her ilden 4’er olmak üzere toplam 12 firma yararlanıyor.

Bölgede faaliyet gösteren firmaların ihracat odaklı yaşadığı sorunlara çözümler sunan eğitimin aynı zamanda, Bölgenin ihracat kapasitesine de olumlu yönde katkı sağlaması bekleniyor.