KOSGEB, KASGEG Üyelerini Bilgilendirdi

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) üyelerine yönelik olarak KOSGEB Bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

  • 763
KOSGEB, KASGEG Üyelerini Bilgilendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol’un sunumu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda KASGEG üyeleri KOSGEB faaliyetleri, destekleri, proje yazma ve hibe kredilere başvuru süreçleri hakkında bilgilendirildiler.

Toplantı da bir konuşma yapan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, üyelerinin her konuda donanımlı olmaları için çalıştıklarını ifade ederek, bir Genç Girişimciler Derneği olarak kendileri  ve Kastamonu için KOSGEB, KUZKA, TKDK gibi kurumların önemli olduğunu dile getirdi. Küçükşabanoğlu; “Dernek olarak Kastamonu yararına olacak faaliyetler içerisinde bulunuyoruz. Hedeflerimiz arasında BAKAP Projesi’nin hayata geçirilmesi, Hz.Pir Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri’nin UNESCO kültür mirası listesine alınması ve Kastamonu’dan İzmir’e uçak seferlerinin düzenlenmesi var” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol,KOSGEB faaliyetleri, destek programları ve hibe kredileri üzerine bilgilendirme sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.
Toplantı KASGEG Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın’ın KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol’a plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.