Koşucu, Avukatlık Ruhsatnamesini aldı

Kastamonu Barosu Başkanlığınca eğitimini tamamlayan Av. Doğukan Koşucu'ya yemini yaptırılarak ruhsatnamesi verildi.

  • 5187
Koşucu, Avukatlık Ruhsatnamesini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araç Dereçatı Köyünden olan Doğukan Koşucu eğitimini ve stajını tamamlayarak Avukatlık Diplomasını aldı ve Araç ilçesinde Avukatlık Bürosunu açtı.

Avukat Doğukan Koşucu Malatya İnönü Hukuk Fakültesinde başlayan eğitimini Yalova Hukuk Fakültesinde bitirdi. Okul döneminde mesleği ile alakalı bir çok seminer ile dil kursu alan Koşucu, stajını da tamamlayarak mesleğe başlamaya hak kazandı.

Avukat Doğukan Koşucu; "Memleketimi çok sevdiğimden ve özlem duyduğumdan avukatlık stajımı Kastamonu'da yerine getirdim. Stajımı yine çok kıymetli Kastamonu merkezde bulunan Tuğra Hukuk Ofisinde tamamladım. Avukatlık ruhsatnamem kıymetli Kastamonu Barosu Başkanı Av.Özgür Demir tarafından verildi.

Avukatlık yeminin de beni yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere Av. Recep Bacıroglu'na, Av. Rıza Büyükata'ya ve KOVİD-19'dan dolayı toplu törenler yasaklandığı için desteklerini esirgemeyen üstatlarıma, meslektaşlarıma teşekkür ederim. Kastamonu ve memleketim Araç için hizmet vermek üzere avukatlık büromu Araç Dişçi İş Merkezi 1. Kat Noter yanına açtım" dedi.

Avukat Doğukan Koşucu'ya mesleğinde başarılar diliyoruz.