Kovid-19 nedeniyle evde online antrenman yapıyorlar

Kastamonu Erişen Spor Kulübü, Kovid-19 salgınına yönelik tedbirlerden dolayı sporcuları ile bir araya gelemedikleri için, antrenmanları telekonferans yöntemiyle yaptırıyor.

  • 3357
Kovid-19 nedeniyle evde online antrenman yapıyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Erişen Spor Kulübü antrenörleri Murat Şengül ve Reyhan Şengül, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirlerden dolayı sporcuları ile bir araya gelemedikleri için, taekwondo ve kick boks antrenmanlarını telekonferans yöntemiyle yaptırıyor.

Kastamonu'da koronavirüs salgını sonrası salon çalışmalarına ara vermek zorunda kalan antrenörler Murat Şengül ve Reyhan Şengül, çareyi sporcularına online antrenman yaptırmakta buldu. Bilgisayar üzerinden sporcularıyla bağlantı kuran antrenörler, neler yapmaları gerektiğini bu şekilde aktarıyor.

Haftada 3 gün yaklaşık 35 sporcuyla online antrenman yapan antrenörler, sporcularının verilen görevi yerine getirip getirmediğini de bilgisayardan takip ediyor.

"Antrenmanlarımızı evde yapıyoruz"

Kastamonu Erişen Spor Kulübü antrenörleri Murat Şengül ve Reyhan Şengül yaptıkları açıklamada; “Sporcularımız salgın sürecinden olumsuz etkileniyor. Ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu bu zor dönemde devletimizin çağrısına uyarak, biz de sporcularımızla evde kalıyoruz. Bu dönemi sorunsuz atlatmak istiyoruz. Evde bulunduğumuz dönemde sporcularımızın antrenmansız kalmaması, daha zinde şekilde bu sıkıntılı süreci atlatmaları için telekonferans yöntemiyle çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah bu süreci atlattığımızda, formda bir şekilde normal antrenmanlara tekrar başlayacaklar. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel başarıları tekrar edeceğiz. Şimdilik sporcularımızla birlikte, 'Evde kal Türkiye' diyoruz ve antrenmanlarımızı evde yapıyoruz."