Kovid-19 tedbirli kuşak terfi heyecanı!

Kastamonu Erişen Spor Kulübü Taekwondo ve Kick Boks sporcuları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapılan kuşak sınavında ter döktü.

  • 994
Kovid-19 tedbirli kuşak terfi heyecanı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da faaliyetini sürdüren Erişen Spor Kulübü, taekwondo ve kick boks branşlarında 2020 yılının ikinci önem kuşak sınavını gerçekleştirdi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan sınava katılma hakkı elde eden 25 sporcu üst kuşağa terfi etmek için çaba sarfettiler.

Sınav Komisyon Başkanlığını Murat Şengül, üyeliklerini ise Reyhan Şengül, Bünyamin Başyiğit ve Ayşe Saygı yaptı.

Kuşak sınavları hakkında bilgi veren Erişen Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Murat Şengül; “Taekwondoda kuşak sınavı yılda üç kez, Kick Boks'ta dört kez yapılıyor. 2020 yılının ikinci kuşak sınavını yapıyoruz. Sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Mart ayından bu yana ülkemiz ve tüm dünyanın koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele ettiğini belirten Şengül; “Spor salonları 1 Haziran'dan itibaren yeniden faaliyet göstermeye başladı. Kulübümüzde alınması gereken tüm tedbirleri alarak çalışmalarımıza başladık. Antrenmanlarımız 5 grup halinde az sayıda sporcu ile sosyal mesafe korunarak yapılıyor.”