Kovid vakalarının arttığı Kastamonu'da, denetimler sıklaştırdı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, tüm kara yolunda koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini üst seviyeye çıkartarak sıklaştırdı.

  • 1274
Kovid vakalarının arttığı Kastamonu'da, denetimler sıklaştırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri, son günlerde Kastamonu’da il genelinde artış gösteren Kovid-19 vakalarının önüne geçebilmek için tedbirlerini arttırdı. Özellikle toplu ulaşım araçları olmak üzere vatandaşların toplu olarak bulunduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştıran Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerine bağlı Asayiş ve Trafik Tim ekipleri, tüm ilçe ve köy yollarında yoğun bir şekilde denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler, özellikle Kastamonu-Taşköprü kara yolu Bük köyü ve Alatarla köyü mevkisinde, Kastamonu-Karabük kara yolu Kıyık köyü ve İğdir köyü mevkilerinde, Hanönü-Boyabat kara yolu, Kastamonu-Ankara kara yolu 15 Temmuz İstiklal Tünelinin çıkışında, Sinop Türkeli-Çatalzeytin kara yolu, Eflani-Daday kara yolu, Kastamonu-İnebolu kara yolu Toprakköprü mevkisi ile Daday kara yolunda araçlar durdurularak kontrolleri yapılıyor.

Denetimlerde jandarma ekipleri, şoförlere ve yolculara maske takmaları konusunda uyararak, ayrıca sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesi ve hijyen konularında da bilgi veriyor.