Köy Okullarına Yardım Kampanyası

Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi tarafından organize edilen 'Köy Okullarına Yardım' kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

  • 517
Köy Okullarına Yardım Kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yardım talep eden okullar ile yardım gönüllüleri arasında koordinasyonu sağlama amacında olan Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi, hayırseverlerden topladıkları yardımları köy okullarına ulaştırmaya devam ediyor. Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi Başkanı Mesut Dağlıoğlu, Gençlik Komitesi olarak köy okullarına yönelik yardım kampanyası kapsamında kısa sürede topladıkları yardımları İnebolu’ya bağlı Kabalarsökü İlkokuluna ulaştırdıklarını söyledi. Öğretmen bilgisayarından masasına, temizlik malzemesinden öğrencilere ayakkabısına, kitap yardımından boya-badana işlerine kadar İnebolu Kabalarsökü İlkokuluna yardımları ulaştırdıklarını ifade eden Dağlıoğlu, “Bu yardımlarımız diğer köy okullarıyla devam edecek. Her ay değişik faaliyetlerde bulunacağız. Sendikamız sadece emekçi kardeşlerimizi üye yapmakla kalmıyor, sosyal faaliyetlerde de bulunuyoruz. Bu faaliyetler, elimizden geldiği kadar sürecek” dedi.

Geleceklerini şekillendirecek gençlerin daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak için başlattıkları kampanyayla köy okullarından daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçladıklarını aktaran Dağlıoğlu, “Bu kampanya sayesinde binlerce yardım gönüllüsüne ulaşmayı başardık. Yardım talebinde bulunan köy okullarımıza bu yardımları ulaştırıyoruz. Yardıma ihtiyaç duyan okullara yardım göndermek isteyen yardım gönüllüleri de sendikamıza bekliyoruz. Soğuk kış günlerinde okullarına gitmek isteyen öğrenciler, çetin kış şartlarında soğukla boğuşarak okullarına ulaşmak isterken bot, pantolon ve monta ihtiyaç duyuyorlar. Onlara yardımseverliğinizi göstererek yardım etmek isteyenler için bizler sadece vesile olduk. İhtiyaçlar bunlarla da sınırlı değil, kırtasiye malzemesi, bilgisayar, tablet, projeksiyon perdesi, projeksiyon aleti, okul sırası, yakacak da ihtiyaç listesinde yer alan ihtiyaçlar arasındadır” dedi.