Köylü, Araç İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Hakkı Köylü, Araç ilçesini ziyaret ederek, dış mihrakların Türkiye'de tek başına bir iktidarı istemediklerini söyledi.

  • 310
Köylü, Araç İlçesini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKKI KÖYLÜ; “DIŞ MİHRAKLAR, TEK BAŞINA İKTİDAR İSTEMİYOR”

Araç Belediyesi Elik Otel Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda muhtarlara seslenen Hakkı Köylü, ülkenin içinde bulunduğu durum ve mevcut sorunlar ile terör, ekonomi, iç ve dış tehditler ile Türkiye üzerinde oynanan oyunlar hakkında bilgilendirme yaptı. Gerek ülke genelinde gerekse İl ve İlçe bazında huzur, güven ve toplum refahını düşürmeye insanların yaşam kalitesini indirmeye yönelik tüm girişimlere karşı güçlü, dirayetli bir iktidar olması gerektiğini belirten Köylü, geçmiş dönemlerde örnekleriyle görülen güçlü ve tek başına iktidarlar döneminde Türkiye'nin gelişim kaydettiğini koalisyon dönemlerinde ise ülkenin ya yerinde saydığını ya da geriye gittiğini söyledi.

Türkiye’nin güçlü ve gelişmiş bir yapıda olmasını istemeyen iç ve dış mihrakların tek başına iktidarlar istemediğini belirten Köylü, “Bu iş parti işi değildir herkes parti rozetini bir kenara bıraksın bu memleket meselesidir ve insanlarımız Yapılacak olan seçimde bu hassasiyette hareket etmelidir” dedi.

Ardından muhtarlarında istek ve taleplerini dinleyen Hakkı Köylü, köylerin ulaşım, alt yapı, su, kanalizasyon, iş makinesi ihtiyacı, orman ürünleri fiyat endeksleri gibi konularla yakından ilgilendiklerini ve çözüm için çaba gösterdiklerini kaydetti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)