KPSS ve İş Dünyası Konferansı Yapıldı

Kastamonu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve İhtiyaç Akademi iş birliği ile 'KPSS ve İş Dünyası' konferansı gerçekleştirildi.

  • 606
KPSS ve İş Dünyası Konferansı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İhtiyaç Akademi Kurucusu Serdar Arslan, Kastamonu Şube Müdürü Fırat Aydın, TMS Yapı Denetim Elemanları Genel Müdürü Eren Vural, Organize Sanayi Bölgesi Seçil Dilekçi Çakmak, Gülcan Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Eryılmaz Gülcan, İnci Kız Yurdu Müdürü Gülnur Özdil ile İhtiyaç Akademi Yönetim Kurulu Üyesi ve Orkun Rodop da katıldı.

Kastamonu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Zülküf Dal, “Gençlik Meclisi olarak amacımız, gençlerin saatlerce sosyal medyada vakitlerini heba etmek yerine sosyal ve kültürel faaliyetlere katarak kendilerine ve çevrelerine faydalı bireyler olmalarına yardımcı olmak, Kastamonu’da misafir olan öğrenci kardeşlerimizi imkânlar ölçüsünde en iyi şekilde ağırlamak, sorun, talep ve ihtiyaçlarını gerekli mercilere iletmektir. Şu gök kubbede hoş bir seda, fani dünyada dikili bir ağaç bırakabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)