'Kredi başvurusu onaylanmayan kimse kalmayacak!'

Simülatörlü kredi sistemi ayrıcalığı sunan yenilikçi ve alanında tek danışmanlık: Hiperaktif kredi

  • 3610
'Kredi başvurusu onaylanmayan kimse kalmayacak!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her müşteri profiline özel ve uygun teklifler sunarak müşteri odaklı çalışma prensibi edinen Hiperaktif Kredi ile kredi başvurusu onaylanmayan kimse kalmayacak!

Neden krediye ihtiyaç duyarız? Kredi kullanırken danışmanlık hizmeti almanın önemi nedir? Peki, gerekli olan bu hizmet için neden Hiperaktif Kredi'yi tercih etmeliyiz?

Genellikle hayallerimizi, gelecek planlarımızı ya da acil ihtiyaçlarımızı karşılamak amacıyla finansal harcamalarda bulunuruz. Fakat çoğu vatandaşımızın gelir ortalamalarına bakıldığında yapılan kişisel maddi birikimlerin tek başına yeterli olmadığı görülür. Sonuç olarak birikimlerimizin yetersiz kaldığı durumlarda kredi ihtiyacı açığa çıkar.

Önümüze fırsatlarla gelen bankalara başvurmadan önce kredi danışmanlık hizmetinden faydalanmamız büyük önem arz eder. Hiperaktif Kredi, piyasa şartlarına, bankaların güncel faiz oranlarına ve kredi kullandırma şartlarına hâkim; alanında deneyimli personelleri sayesinde bir yol gösterici olarak size tam da bu noktada kolaylık sağlayacaktır.

Türkiye kiterlerine özel olarak uyarlayıp hizmete sunduğumuz SKS (Simülatörlü Kredi Sorgulama) sistemi ile amacımız bugün, bankalar dahil tüm kredi danışmanlıklarından tamamen farklı olarak siz müşterilerimize hizmet verme imkânı sağlamaktır. Buna ek olarak, uzmanlaştığımız her türlü kredi ve derecelendirme hizmetlerinde finansal sistem oluşturup, yerli ve yabancı bankalar arasında en doğru tercihi yaparak, işlemdeki ''kredi takip'' sürecini ivedilikle yönetip tüm adımların doğru geçilmesini sağlamaktır.

''Hangi bankadan kredi çekmeniz gerekiyor, hangisi bütçenize uygun kredi verebilir, kredi limitinizi nasıl öğrenebilirsiniz?'' gibi doğru bir kredi başvurusu için zaruri araştırma gereken konularda Simülatörlü Kredi Sorgulama sizin adınıza doğru bir yol planı çizerek sizi en uygun krediye ulaştırır.

Kredi kullanabilir olanların yanında kullanamaz olanların da yanında olmayı amaç edinen Hiperaktif Kredi, bankalardan kredi kullanamayan, kara listede olan ya da istediği limitleri ulaşamayan müşterilerine yardımcı oluyor. Farklı bankaların farklı kredi politikaları konusunda tecrübe sahibi ekip danışmanlarıyla müşterilerini en doğru alternatife yönlendirir.

Daha önce yaptığınız kredi başvurularınızdan olumsuz sonuç almışsanız bunun tek nedeni yanlış başvurudur. Hiperaktif Kredi, beklentilerinize uygun ve sizi dinleyerek gerçekleştirilen görüşmelerde detaylı bir araştırma yaparak sunduğu banka tercihlerinde son karar onayını size bırakır.

Türkiye'de yalnızca Hiperaktif Kredi'nin geliştirdiği özel Simülatörlü Kredi Sistemi tüm kredi ihtiyaçlarına sorunsuz çözüm sunar. Bu sistem sayesinde geçmiş ödeme performansınız, gelir durumunuz gibi değerlendirmeleri yaparak sizin için en uygun işlemi olumlu şekilde sonuçlandırmanın yolunu bulur. Farkımız şudur ki, SKS raporu ile başvuru yapmadan, skoru etkilemeden, başvuru sayısını yükseltmeden ve herhangi bir olumsuz sicil kaydı oluşturmadan işlemlerinizi gerçekleştirir. 
Yanlış başvuru neticesinde birden fazla olumsuz dönüş aldığınız krediler yüzünden bankaların otomatik red yanıtlarına maruz kalabilirsiniz. Bunun önüne geçmeye yönelik yaptığımız çalışmalar şudur ki: Kredi kullanmanız için gereken tüm kriterler deneyimli ekip çalışanlarımız tarafından bilinerek, müşteriye özel limitler doğrultusunda doğru başvuru yapmanız sağlanır ve ihtiyaçlarınız hızla giderir.

Alanında yetkin personellerimiz tarafından yönlendirilen doğru bankalar sayesinde müşterilerimiz başvurucu sonuçlarına olumlu yanıt alıyorlar. Hiperaktif Kredi her zaman müşterilerine yardımcı olmakla mükellef bir kurum olarak, kredi başvurularında doğru sonuca ulaşmalarının garantisi içinde özverili bir çalışma gerçekleştirir. Mevcut maddi durum analizlerini özenle inceleyerek, bütçelerini zorlamadan kesin ve olumlu sonuç odaklı yöntemler sunar.

Güncel teknolojilere vâkıf bir kurum olarak, pandemi döneminde kalabalığa karışmak istemeyen ya da banka şubesine giderek sıra beklemek istemeyen müşterileri için tüm banka ve şubeleri üzerinden başvuru yapmadan hızlı bir şekilde size uygun limitleri ve banka tercihi ile kredinizi sorunsuz kullanma imkânı sağlar.

Hiperaktif Kredi, ulusal ve uluslararası pazarda etkinliğini arttırma amacıyla değişen kriterleri ve teknolojiyi sürekli takip edip yöntemlerini sürekli geliştiren bir sektörün liderliğini yaparak geleceğin ilham verici markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Tanıtım yazısıdır.