KSK, şaşırtmaya devam ediyor!

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'KSK, şaşırtmaya devam ediyor!'

  • 3230
KSK, şaşırtmaya devam ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sahasında Adıyaman F.K ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "GMG KSK-Adıyaman maçı kağıt üzerinde 3 puan alacağımız bir müsabaka görünüyordu.

Futbol sahada oynanır ve maç orada kazanılır gerçeğinden baktığımızda Adıyamanspor’un beceriksizliği bizi farklı yenilgiden kurtardı diyebiliriz. Diğer yerden bakınca da, mutlak gol pozisyonu yakaladık ve vurmasını bilmeyen beceriksizler yüzünden gol atamadık, galibiyeti kaçırdık diye de üzülebiliriz!

Genel özet baştan böyle.

Maça gelince henüz bazı seyirciler maça girememişti bile, dakika 4 ve golü bizzat ikram ettik! Kemal Can Aydemir, amatörce topu kaptırdı, amatörce de gole giden kişiyi alaşağı etti, hem penaltıya neden oldu, hem de kırmızı kartı gördü. Hakem doğrusunu yaptı. Geride kalan 86 dakika takımı on kişi bırakması hiç hesap da yoktu!

Takımın kondisyonu halen ciddi şekilde eksik. Rakip hücuma 3-4 kişi ile katılırken, bizde ileride topu kapan oyuncu pas atacak arkadaş arıyor. Hatlar arası tamamen kopuk, bu nedenle de rakip kısa sürede topu kapıyor. Biz de devamlı savunma yapmak zorunda kalıyoruz’

Müsabakanın en ağır yükü savunmaya kaldı. Onlar da bazen şansına, bazen birkaç kişilik oynayarak "Çanakkale Geçilmez" örneğini verdiler! Kalecimizin güven vermesi ayrı bir güvencemiz.

Takımın ciddi şekilde kondisyona ihtiyacı olduğu gibi, şut çalışmasına da büyük ihtiyaçları var. Net gol pozisyonu durumunda iken atılan şutların boşlukları dövmesi kabul edilemez! Yine de Ergin yaş olarak en büyükleri olmasına rağmen futbolu ile de büyük işler yapabilme azmindeydi.

Takım gerçekten şaşırtıyor! Ferdi olarak iyi görünse de bir türlü orkestranın akordu tutmuyor. Yan ve geri pas hastalığı devam ediyor.

Hücuma katılmayınca nasıl gol atılacak o da bir muamma. Hocanın bunlara müdahale etmesi gerekiyor. Hızlı ve baskılı futbolu ne zaman göreceğiz merak ediyorum.

Bugünkü maçın skoruna aldanmayalım. İlk golümüzü atan Mehmet Bektaş, akılcı ve soğukkanlı vuruşun örneğini gösterdi.

İkinci golümüz mü?.. Onu sormayın, bizim öyle niyetimiz beceriksizliğimizden dolayı olmayacaktı ki; rakip savunma oyuncusu yakınında tehlike yokken 'panik atak' vuruş ile bize gol kazandırdı. Bir puan için bizden teşekkürü hak etti!

Eksiğimiz çok, iyi çalışmak ve kolektif oynamak zorundayız, bunun için çalışmalıyız!