Kuaförler Bayram Mesaisinde!

Kastamonu'da kuaförlerde Kurban Bayramı öncesi yoğunluk başladı.

  • 461
Kuaförler Bayram Mesaisinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramının yaklaşması nedeni ile Kastamonu'daki kuaförlerin işlerinde artış meydana geldi.

Müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler ihtiyaca cevap verebilmek için gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladılar ve müşterilerin yoğunluğu nedeniyle randevu sistemine geçtiler.

İşini severek yaptığını belirten Ayhan Erkek Kuaförü Sahibi Ayhan Yıldız ve kalfası Nihat Akbay, "yılda iki defa bu yoğunlukta çalışıyoruz, bu yoğunluk ve yorgunluk hem maddi hem de manevi açıdan bizleri mutlu ediyor, güzel bayramların yaşanmasında pay sahibi olmamızın hazzını yaşıyoruz" dediler.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da işlerinin bayrama bir hafta kala yoğunlaştığını söyleyen Ayhan Yıldız, "Bayrama bir hafta kala yoğun mesaimiz başlıyor. Özellikle son üç gün artık sabahlamak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlar genelde tıraşı son günlere bırakıyor. Dolayısıyla bizlerde son günlerde sabaha kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Belki yoruluyoruz, uykusuz kalıyoruz ama işlerimizin iyi gitmesi haliyle bizleri mutlu ediyor. Müşterilerimize sıra bekletmemek için randevu sistemine geçtik, bu sayede sırası gelen müşterilerimiz sıra beklemeden hemen tıraşlarını oluyor. Amacımız tüm müşterilere kaliteli hizmet vermek, şimdiden herkesin Kurban Bayramını kutlarım" diye konuştu.

KG