Küçük Ramazan'dan örnek davranış

Para dolu cüzdanı yetkililere teslim eden küçük Ramazan, Kastamonu Belediye Başkanı tarafından ödüllendirildi.

  • 858
Küçük Ramazan'dan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 yaş altı çocukların sokağa çıkma yasağının belirli saatlerde kaldırıldığı 13 Mayıs Çarşamba günü içi para dolu cüzdan bulup Kuzeykent Mahalle Muhtarlığı’na teslim eden 9 yaşındaki Ramazan Özkan, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından ödüllendirildi.

Örnek bir davranış sergileyen Ramazan’a ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt takdim etti. Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Hizmet Binası’nda 9 yaşındaki Ramazan Özkan ve babası İlker Özkan ile buluşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Ramazan’ı örnek davranışından ötürü kutladı.

Ramazan’ın davranışının kendisini duygulandırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Yurt; “Bildiğiniz üzere yıllarca eğitim camiasında yöneticilik yaptım. Bizlerin en büyük arzusu vatanına, milletine bağlı çocuklar yetiştirmekti. Ramazan’ın örnek davranışını sosyal medyada gördüm ve duygulandım. Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’yla görüştüm. Başkanımız, Ramazan’ı ödüllendirmek istedi. Kendisinin selamını ve hediyesini Ramazan’a takdim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Benim gözümde Ramazan her ödülü hak ediyor diyerek sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Yurt; “Ramazan’ın ailesini de kutluyorum. Değerli babasına da annesine de teşekkür ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak tüm gençlerimizin yanındayız. Amacımız Ramazan’ın davranışının herkese örnek olması. Biz büyük bir milletiz. Hakkı, adaleti, sevgiyi ve saygıyı bilen bir milletiz. Çocuklarımızın da bu yolda ilerliyor olması en büyük servetimiz. Tekrar Ramazan’a ve ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

9 yaşındaki Ramazan Özkan ise Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt’a teşekkür ederek, üstüne düşeni yaptığını söyledi.

Başkan Yardımcısı Yurt’un Ramazan’ı altın ile ödüllendirdiği ziyarette Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez’de yer aldı.