Aşk Yazarı Çifci, okurlarıyla buluşuyor

Aşk Yazarı Mustafa Çifci 9. Kadıköy Kitap Günlerinde okurlarıyla buluşuyor.

  • 684
Aşk Yazarı Çifci, okurlarıyla buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşka dair yazdığı kitaplarıyla tanınan, basında “Aşk Yazarı” diye söz edilen, T.C. Türk Patent Enstitüsü tarafından “Aşk Yazarı” marka patenti tescil edilen yazar Mustafa Çifci 10 Haziran 2017 tarihinde saat 13:00 - 17:00 arasında 9. Kadıköy Kitap Günlerinde okurlarıyla buluşuyor.

Yazar, basın hayatına 1985 yılında, “85-Gençlik Yılı” adına düzenlenen yarışmada, “Azize” adlı uzun şiiriyle şeref ödülü alarak girdi. Şiiri “Gençlik Antoloji” nde yayınlandı. Bu güne kadar çok fazla sayıda dergilerde, gazetelerde yazılar, şiirler yazdı. Ulusal yayını olan bir gazetede 2004-2005-2006 yıllarında her gün köşe yazıları yazdı. Radyo programları hazırlayıp sundu, birçok etkinliğe şiirleriyle konuk sanatçı olarak katıldı.

Yazarın 16 yayınlanmış kitabı bulunmakta olup, - “Aşkın Adı Sevişmek Değil” adlı deneme kitabı (1999) çok satanlar listelerinde yer almıştı. “Aşkta Haram Olmaz” eseri büyük ilgi görmüştür. 

Yazdığı kitaplarında ve gazete köşe yazılarında sürekli insanın mutluluğundan söz eden, şiddetin ve insan onurunu zedeleyecek her türlü eylemin karşısında olduğunu gösteren yazarımız, yaşamın doyumsuz güzelliğini anlatan, insanın kendi iç sesiyle kendi zaman tünelinde yolculuğa çıkaran duygu yüklü nice eserler diliyoruz.