Hemşehrimiz Bitkin'in "Kariyer Vatandaşlık" adlı kitabı çıktı

Hemşehrimiz Şükrü Bitkin'in "Kariyer Vatandaşlık Konu Anlatımı ve Soru Bankası" kitabı önemli bir yardımcı kaynak görevi üstleniyor.

  • 786
Hemşehrimiz Bitkin'in &quotKariyer Vatandaşlık" adlı kitabı çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akfon Yayınevi tarafından basılan "Kariyer Vatandaşlık Konu Anlatımı ve Soru Bankası" kitabı KPSS ve kurum sınavlarına girecek adaylar için önemli bir yardımcı kaynak görevi üstleniyor.

Bitkin yaptığı açıklamada; "Ülkemiz koronavirüs (Kovid-19) etkisi altında iken bizde 'evde kal' çağrılarına uyduk ve bu süreci fırsata çevirdik" dedi.

Uzun süredir bu iki kitap üzerine çalıştığını belirten Bitkin, evde kaldığı süre içerisinde çalışmalarını toparlama ve analiz etme imkanı bulduğunu ve kitaplarını yayınlattığını ifade etti.

Vatandaşlık kitabının içeriği hakkında bilgiler veren Bitkin, bu kitabın sadece sınavlara girecek adaylar için değil devletimizin nasıl çalıştığını kimlerin hangi görevi üstlendiklerini merak eden herkes için önemli olduğunu belirtti.

Özellikle son dönemlerde artan mülakat sisteminin kendisini bu konuda bir kitap yazmaya ittiğini belirten Bitkin, ülkemizin temel yapı taşlarını vatandaşlarımızın sahip olduğu temel hakları herkesin rahatlıkla anlayabilmesi için önemli bir kaynak oluşturduğunu belirterek kitapların yayımlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.