Kastamonu Ülkü Ocakları'ndan çocuk tiyatrosu

Kastamonu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Kastamonu Belediyesi Grand Moni Konferans Salonu'nda 'Çocuklar Kendi Kültürünü Tanıyor' projesi kapsamında 'Keloğlan ile Bilge Dede Korkut' tiyatrosu sergilendi.

  • 732
Kastamonu Ülkü Ocakları'ndan çocuk tiyatrosu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocaklar Genel Merkez Tiyatro Ekibinin sahnelediği çocuk tiyatrosuna ilimizde bulunan anasınıfı ve ilkokul öğrencileri ve velileri katıldı. Sunulan tiyatro büyük beğeni aldı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız oldukça eğlendiler ve Türk Milleti'nin öz değerlerini öğrendiler.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu vizyon ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş'in telkin ve teşvikleri sayesinde, Kastamonu Ülkü Ocakları olarak kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı milli değerlerimizle bezenmiş bir şekilde geleceğe hazırlamak için Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak üzerimize düşeni yapmak gayretindeyiz. Amacımız araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmektir" dedi.