'Kültürümüzün en güzel parçalarından biridir bayramlar'

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu 'Kültürümüzün en güzel parçalarından biri olan bayramlar, bereketiyle ve huzuruyla gelir' dedi.

  • 1237
'Kültürümüzün en güzel parçalarından biridir bayramlar'

Başkan Vidinlioğlu; "Tüm İslam alemi için kıymetli bir değer taşıyan kardeşliğin ve beraberliğin pekiştirildiği Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlayarak sözlerime başlamak isterim. Sevdiklerimizle birlikte olmanın değerini bayramlarda bir kez daha hatırlarız. Huzurun, sağlığın ve bereketin önemini bizlere hatırlatan bayramlar, Türk milletinin ve kültürümüzün yegane değerlerindendir.

Bir yılı geçkin süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını dolayısıyla uzun süre sevdiklerimizden ayrı kaldık. Sağlığın ve sevdiklerimizle birlikte olmanın değerini, yaşanan bu zorlu süreçte çok daha iyi anladık. Bu Kurban Bayramı’nda da salgın riskinin devam ettiğini unutmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami şekilde uyalım.

Kültürümüzün en güzel parçalarından biri olan bayramlar, bereketiyle ve huzuruyla gelir. Paylaşmanın ve paylaştıkça mutlu olmanın değerini bizlere her seferinde hatırlatır.

Sevdiklerinizle birlikte, hoş sohbetler eşliğinde geçireceğiniz, bereketli sofraların etrafında buluşacağımız bayramlara bir an önce kavuşmamızı niyaz ediyorum. Tüm Türk ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, nice bayramları da sağlıkla ve huzurla geçirmenizi temenni ederim."