Kurban Bayramı'nda açık bulunacak iş yerleri

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediyenin tüm birimlerinin Kurban Bayramı'na hazır olduğunu söyledi.

  • 1562
Kurban Bayramı'nda açık bulunacak iş yerleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediyenin tüm birimlerinin Kurban Bayramı'na hazır olduğunu söyledi, vatandaşları sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı noktasında uyardı.

Kastamonu Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nda sorun yaşamaması adına gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü kurban kesim noktalarında gerekli temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yaptı. Zabıta Müdürlüğü, bayram süresince açık olacak iş yerlerinin listesini yayınladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Parkların bayram temizliğini yaparken, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ile Mezarlıklar Şefliği nöbetçi ve icapçı listelerini hazırladı.

Kastamonu Belediyesi’nin Kurban Bayramı’na hazır olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Birimlerimiz gerekli çalışmaları yaptı. Vatandaşlarımızın bayram süresince sıkıntı yaşamamaları için ekiplerimiz hazır olacak. Tabi bu bayram dikkat etmemiz gereken bir diğer önemli husus ise sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı. Vaka sayılarındaki düşüş istenilen seviyede değil. Şuanda salgın bitmiş değil. Tüm hemşehrilerimiz dikkatli olmasını rica ediyorum.” dedi.

Vidinlioğlu ayrıca Kurban Bayramı boyunca da 24 saat süreyle hizmet verecek olan Kastamonu Belediyesi’nde Su ve Kanalizasyon İşleri için 185, İtfaiye 110, Hilal Masa 153 diğer birimler içinse 214 10 48 nolu telefonları arayarak ulaşabileceğini hatırlattı.

“TRAFİK KURALLARINA UYALIM!”

Kurban Bayramı dolayısıyla seyahat yapacak vatandaşlara da seslenen Başkan Vidinlioğlu, bayramların mutlu şekilde geçmesi için trafik kurallarına uymak gerekli olduğunu ifade ederek; “Trafik kazalarını en aza indirmek özel günlerimizin sevincini hep birlikte yaşamak için kurallara uyalım. Neşeli, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirelim” diye konuştu.

KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE AÇIK BULUNACAK İŞ YERLERİ

LOKANTALAR
Karadeniz Pide Salonu
Akın Ticaret Köy-Tur Tavuçuluk
Kastamonu Ala Restoran
Osmanlı Pide Sarayı
Canoğlu Restoran        
Dois Döner
Doyum Etli Ekmek ve Döner Salonu
Döner Tantuni Dünyası

İsmailbey Külliyesi

FIRINLAR
Kurtoğlu Ekmek Fırını
Ergül Ekmek ve Unlu Mamuller
Ekenler Odun Ekmeği 
Gazibey Fırını
Bi Tutam
Çağlayan Ekmek Fırını
Onur Ekmek ve Unlu Mamuller

ÇAYBAHÇESİ VE KAFE
Münire Medresi Çay Bahçesi
Kahveci Hacıbaba
Kafedeyim Kafe
Mert Çay Bahçesi
Nasrullah Aile Çay Bahçesi
Kahve Durağı