Kurban payları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu 'Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalıştı' dedi.

  • 1983
Kurban payları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

'Bayramın bereketi paylaşmanın bolluğunda saklıdır' sloganıyla bu Kurban Bayramı’nda da hayırseverlerin kurban paylarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturan Kastamonu Belediyesi Sosyal Market Vakfı, 'en hayırlı market' unvanını korudu.

Kastamonu Belediyesi Sosyal Market Vakfı ekipleri 173 bağışçının 2 bin 530 kilogramlık kurban payı bağışını ihtiyaç sahipleriyle buluşturarak paylaşmanın mutluluğunun yaşanmasına vesile oldu.

Her yıl olduğu gibi bu yılda ekiplerin hummalı bir çalışmayla ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Bayramın bereketi paylaşmanın bolluğunda saklıdır sloganıyla bu Kurban Bayramı’nda da hayırseverlerimizin kurban paylarını ve vekaleten kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz. Burada veren el alan eli bilmiyor. Hayırlı bir köprü var. Paylaşmanın mutluluğunun yaşanmasına vesile olan bir köprü. Bu bayram 2 bin 530 kilogram kurban pay bağışı gerçekleştirildi. Ekiplerimiz de gece gündüz demeden bu payları hızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Öncelikle hayırseverlerimize ardından ise burada ihtiyaç sahiplerimizin yüzü gülsün diye çabalayan kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimin geçmiş Kurban Bayramları’nı kutluyorum. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi kuvvetlendirsin.” ifadelerini kullandı.