Küre Kaymakamı Işık, Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Küre İlçesi'ne kaymakam olarak atanan Nesim Işık göreve başladı

  • 1241
Küre Kaymakamı Işık, Göreve Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı’nın yaz kararnamesi ile Şahin Kazancı’dan boşalan Küre Kaymakamlığı görevine Nesim Işık atandı. 22 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu da doğan Işık, İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamladı.

2011 yılında İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Kaymakam adaylığı sınavını başarı ile vererek, 100. Dönem Iğdır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine intisap eden Işık,Iğdır Valiliği’nde il stajını, Manisa’nın Demirci ve Gördes ilçelerinde Mülkiye Teftiş stajını, Zonguldak Alaplı ve Ankara Şereflikoçhisar İlçelerinde kaymakam refikliği stajını yaptı. Balıkesir’in Manyas ve Yozgat’ın Aydıncık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Ankara’da 3 aylık İngilizce dil eğitiminin ardından yurt dışı stajı kapsamında bir yıl süre ile İngiltere’ye gönderilen Işık, 2012-2013 eğitim sezonunda İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi Yüksek Lisansı yaptı. ‘’Yeni Kamu Yönetimi Perspektifinde E-Devletin Tarihsel Süreci ve Türkiye Örneği’’ konulu yüksek lisans tezini verdi.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)