Küre'de açık havada bin 500 kişiye iftar

Küre Belediyesi tarafından organize edilen iftar programında bin 500 kişi bir arada orucunu açtı.

  • 743
Küre'de açık havada bin 500 kişiye iftar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar yerinde düzenlenen iftara; Küre Kaymakamı Fatih Kayabaşı, ilçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Küre Devlet Hastanesi Müdürü, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Küre Belediye Başkanı Salih Turan, Küre'de bulunan siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, kamu daire amirleri, dernek başkanları ve Küre halkı katıldı.

Küre Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, iftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okunurken, Belediye Başkanı Salih Turan’da masaları tek tek gezerek halkın Ramazan ayını tebrik etti.

"Ramazan bolluk ve bereket ayıdır"

İftar sofrasını Küre halkıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Küre Belediye Başkanı Salih Turan; "Ramazan Ayı’nın memleketimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. Allah tüm oruç tutan din kardeşlerimizin oruçlarını kabul etsin. Birlikteliği, barışı, kardeşliği ve sevgiyi ancak bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olursak sağlayabiliriz. Cenab-ı Hak’tan Ramazan ayının feyz ve bereketinden herkesin yararlanmasını, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemelerini istiyoruz. Böyle bir ayı idrak etmeninin mutluluğunu yaşıyoruz .İftar soframıza katılan Küre halkına sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İftar programında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü; "Küre Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifimiz hayırlı olsun, mübarek olsun İnşallah,  Allahım bereketimizi arttırsın, Kadir gecemizin de mübarek olmasını diliyorum, yaklaşan bayramımızın da hepimize şimdiden hayırlı ve  mübarek olmasını temenni ediyorum. Böyle güzel günler birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Allah’ım birlik ve  beraberliğimizi bozmasın, daim etsin. Sizlere bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart seçimlerini geri de  bıraktık, Allah hepinizden  razı olsun, bizi yalnız  bırakmadığınız, Küre  Belediye Başkanı olarak Salim Turan başkanımızı belediye  başkanı olarak seçtiniz. Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Küre kendi ilçem olduğu için AK Parti Belediyeciliği ile buluşmasını çok arzu ediyordum. Geldik sizlere projelerimizi anlatmaya çalıştık, yapacaklarımızı anlatmaya çalıştık, sizler de sağolun desteklerinizi esirgemediniz. Artık bu saatten sonra sırtımıza bir kat daha yük bindi. İnşallah Küremiz için vadettiğimiz bir çok projeler vardı. Bu projelerimizi artık hayat geçirme vakti geldi. Bizler de  bundan sonraki süreçte teşkilatımızla beraber, belediye başkanımızla beraber, hep beraber Küremiz için hizmet etmek için çalışacağız ve çabalayacağız. Sizlere söz veriyoruz ki vaat ettiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz' dedi.