Kuzeykent Pazaryerine Isıtma Sistemi Geliyor

Bir saatin üzerinde bir konferans ile İlim Hikmet Sofrası Cumartesi Sohbetleri'nde deneyimlerini ve çalışmalarını aktaran Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Pazaryeri'nin ısıtılacağını söyledi.

  • 921
Kuzeykent Pazaryerine Isıtma Sistemi Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Hikmet Sofrası Cumartesi Sohbetleri programında konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, geçtiğimiz günlerde etrafı kapatılan Kuzeykent Pazaryeri’ne ısıtma sisteminin de getirileceğini aktardı.

Babaş; “Kuzeykent’e daha önce söz vermiştim. Vatandaşımız ve esnafımız buradaki pazaryerinde üşüdüklerini bize söylüyorlardı. Biz oranın da çevresini kapattık. Çok da güzel bir ortam oldu. Özellikle ben de bir iki haftadır eşimle beraber buraya gidiyorum. Herkes buranın kapatılmasından son derece memnun. Tabi biz şunu da yaptık, projelendiriyoruz. Kuzeykent’teki pazaryerini ısıtacağız.  Cisim ısıtma sistemi ile doğalgaz sistemi ile burayı ısıtacağız ve önümüzdeki günlerde halkımızın burada rahat bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağlayacağız. Burası hem giyim pazarı oldu hem meyve sebze pazarı oldu. Yan tarafında ise ikinci el araba satış yerleri var. Biz bunu da projelendiriyoruz. Orada yaklaşık 25 bin metrekare bir arazi var. O araziye de bu galerileri taşımayı düşünüyorum. Bir fikir etrafında toplanır ve bu işi yapan herkes projeyi onaylarsa bu noktada onlara ikinci el araba satış mekânı sunacağız” dedi. 

Samet Malkoç (Belediye Basın)