'Kuzeykent'te itfaiye hizmete girecek'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 'Kuzeykent Mahallesi'nde itfaiye hizmet binasını yakın zamanda hizmete açacağız.' dedi.

  • 1607
'Kuzeykent'te itfaiye hizmete girecek'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, iftarda belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

İftar öncesi eşi İlknur Vidinlioğlu ile birlikte çalışanlar ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, tüm çalışanlara teşekkür ederek "Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız." dedi.

"Kuzeykent Mahallesi'nde itfaiye hizmet binası hizmete açılacak"

Vidinlioğlu, "Ben göreve gelmeden önce de sürekli gündemde olan, ancak herhangi bir adım atılamayan Kuzeykent Mahallesi’nde itfaiye hizmet binasını da yakın zamanda hizmete açacağız. Bu bölgede itfaiye binası büyük bir elzem idi. Olukbaşı'dan, Kuzeykent Mahallesi'ne itfaiye aracının gelmesi büyük bir zaman kaybına yol açıyordu.

'Kuzeykent'te itfaiye hizmete girecek'

"Yaptığımız çalışmaları burada saymakla bitiremeyiz"

Vidinlioğlu şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın nefes almalarını sağlayacak Öğretmenler Parkı bitti. Türkiye’nin 3’ncü büyük Millet Bahçesi bitmek üzere. Karaçomak Barajı kenarında bulunan sosyal tesisimiz de bitme aşamasına geldi. Havaların da biraz ısınması ile birlikte İl Özel İdaresi’nden aldığımız Botanik Parkı’nın da olduğu 60 dönümlük alanda çalışmalara başlıyoruz. Bu bölgeyi de güzel bir şekilde hazır hale getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Güneş enerjisi paneli projemizin son aşamasına geldik. Enerjisini kendisi üreten bir belediye olma yolunda adımlarımızı atacağız."