Kuzeykent'te kan bağışı kampanyası

Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

  • 2182
Kuzeykent'te kan bağışı kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Kızılayı tarafından Kuzeykent Mahallesindeki 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yanında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kuzeykent'te ikincisi gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına 51 bağışçı katıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili tedbirlerin de titizlikle uygulandığı kampanyaların kan stoklarının artırılması için sürdürüleceği belirtildi.

Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kuzeykent Mahallesi Muhtarı, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hakan Çölez; "Mahallemizde düzenlenen ikinci bağış kampanyasına 51 bağışçı katılarak destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle salgın döneminde kan stoklarındaki azalmanın önüne geçmek amacıyla Kızılayımızın düzenlediği kampanyalara sağlık durumu müsait olan her vatandaşımızı destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Muhtar Çölez, her iki kan bağışı kampanyasına destek ve duyarlılıkları için Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı olarak; Türk Kızılayı Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil'e, Türk Kızılayı çalışanlarına, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na, Kastamonu Belediyesi çalışanlarına, Kastamonu AK Parti İlçe Başkanı Akif Güzel'e, Siyasi Parti Temsilcileri ve Mahalle Başkanlarına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oktay Marşap'a, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanlarına, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'na, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu'ya, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi idaresine, mahalle sakini Türk Kızılay'ı gönüllüsü Haydar Zerde'ye, mahalle denetim ekiplerine, Halil İbrahim Oflaz'a, muhtarlara, din görevlilerine, eğitim camiasına, esnaflara, basın mensuplarına ve tüm kan bağışçılarına teşekkür etti.