KUZKA 2018'in son yönetim kurulu toplantısını Kastamonu'da gerçekleştirdi

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, (KUZKA) 2018'in son Yönetim Kurulu Toplantısını Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Kastamonu'da gerçekleştirdi.

  • 774
KUZKA 2018'in son yönetim kurulu toplantısını Kastamonu'da gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal Şakalar, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından ajans faaliyetlerine ilişkin yönetim kurulu üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra 2019 yılı Ajans Çalışma Programı ve Bütçesinin kesinleştirilmesi, 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı, 2019-2023 Yılları arasını kapsayan Kurumsal Stratejik Plan, 2018 Yılı İnsan Kaynakları Raporu ve Eğitim Programı, Taşınır Mal Yönergesinde değişiklik yapılması hususlarına ilişkin toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.